Iskunkestävä ja vastustuskykyinen Suomi -raportin julkistamistilaisuus

Ajatuspaja Alkio, Verkko, Julkistamistilaisuus, Avoin kaikille

AJATUSPAJA ALKION RAPORTTI: 50 EHDOTUSTA ISKUNKESTÄVÄN JA VASTUSTUSKYKYISEN SUOMEN RAKENTAMISEKSI
Kutsu ”Iskunkestävä ja vastustuskykyinen Suomi – 50 ehdotusta siitä, mitä nyt pitää tehdä?”- raportin julkistamistilaisuuteen ke 27.1.2021 klo 9

Ilmoittautumiset tästä

Toivomme, että koronakurjuus alkaisi vähitellen hellittää, vaikka tiedostammekin, että korona ei ole Suomen viimeinen vitsaus. Nyt on oikea hetki pohtia, mitä pitäisi tehdä, jotta Suomi olisi tulevaisuudessa entistä iskunkestävämpi ja vastustuskykyisempi yhteiskunta. Sellainen, joka pysyy toimintakykyisenä, sopeutuu ja joustaa, mutta ei murru, hajoa eikä kompastu omiin erimielisyyksiinsä.

Maaseudun Sivistysliiton yhteydessä toimiva Ajatuspaja Alkio antoi toimittaja Johanna Korhoselle tehtäväksi koota ajatuksia seuraaviksi askeleiksi. Syntyi raportti Iskunkestävä ja vastustuskykyinen Suomi ja 50 konkreettista ehdotusta siitä, mitä nyt pitäisi tehdä. Iskunkestävyys on monimuotoisuutta, väljyyttä, vehreyttä, yhteisöllisyyttä ja ruokaturvaa. Suomen rakentaminen kriiseistä selviytyväksi yhteiskunnaksi ei ole vain poliitikkojen ja viranomaisten, vaan kaikkien meidän yhteinen asia. Keskeisessä roolissa ovat kunnat ja lähiyhteisöt.

Kutsumme teidät raportin julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään Teams-ympäristössä ke 27.1.2021 klo 9. Tilaisuudessa kuulemme tarkemmin raporttiin haastateltuja henkilöitä kuten ympäristöpolitiikan professori Janne Hukkista Helsingin yliopistosta ja europarlamentaarikko Sirpa Pietikäistä. Valtioneuvoston tervehdyksen tuo tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko. Toimittaja Johanna Korhonen emännöi tilaisuuden. Tilaisuuden kesto on noin 50 min.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset ti 26.1.mennessä yllä olevaa ilmoittautumislinkkiä käyttäen.

Uusimmat tapahtumat

Ei valittuja tapahtumia