Karhufestivaalin keskustelutilaisuus: Tulevaisuuden polut

Ajatuspaja Alkio, Keskustelutilaisuus, Avoin kaikille

Tänä vuonna vietetään Suomen kestävän kehityksen toimikunnan 30-vuotisjuhlaa. Pohjois-Karjalan biosfäärialue ja Maaseudun sivistysliitto järjestävät juhlan kunniaksi keskustelutilaisuuden Ilomantsin tulevaisuuden poluista osana Karhufestivaalia.

Keskustelutilaisuuden teemana on tulevaisuuden Ilomantsi: Millaisia mahdollisuuksia ja millaista potentiaalia Ilomantsilla alueena osana muuttuvaa maailmaa. Keskustelussa mietitään syrjäisen maaseudun elinkeinojen mahdollisuuksia luonnonvarojen uudenlaisen kestävän käytön näkökulmasta, sekä tarvetta mahdolliselle sosiaaliselle ja kulttuuriselle muutokselle.

Keskustelun vetäjänä on Simo Häyrynen, ympäristöpolitiikan yliopistolehtori ja kulttuuripolitiikan dosentti Itä-Suomen ja Turun yliopistoista. Keskustelijoina mukana ovat Suomen kestävän kehityksen toimikunnan pääsihteeri Eeva Furman, ammattikalastaja, dosentti ja Lumimuutos Osuuskunnan puheenjohtaja Tero Mustonen, Ajatuspaja Alkion tutkimuspäällikkö Pauliina Maukonen, Biodiful -hankkeen projektitutkija Irene Kuhmonen Jyväskylän yliopistosta sekä metsätieteiden kolmannen vuoden opiskelija ja nuori yrittäjä Venla Siltovuori.

Uusimmat tapahtumat

Ei valittuja tapahtumia