Hyvää Joulua uutiskirjeen myötä

Ajatuspaja Alkio, Uutinen

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta 2024

Vuosi 2023 on ollut ajattelun ja tutkimuksen saralla rikas ja monipuolinen.  Olemme selvittäneet Suomen ja suomalaisten mahdollisuuksia kohtuulliseen ja kestävään elämään kohtuutalous- ja arkinuukailuhankkeessamme sekä pohtineet hyvinvointiyhteiskunnan elinvoimaistamista ja uutta suuntaa politiikan keskikenttätyössämme. Toki mukaan on mahtunut haastavampia ja kansalaisia jakavia aiheita kuten politiikan kärjistynyt puhe- ja toimintakulttuuri, muuttuva suomalaisuus ja yhteiskunnan eriytyminen eduskuntavaalianalyysia unohtamatta. 

Kiitämme kaikkia yhteistyöstä vuonna 2023 ja toivotamme hyvää Joulua! Jouluna on perinteisesti mahdollisuus ottaa aikaa itselle ja läheisille. Ehkä hieman ajatellakin? Tänä jouluna voit tehdä sen tuoreen uutiskirjeemme parissa, joka on sisällöltään varsin monipuolinen kattaus yhteiskunnallisia ilmiöitä ja tutkimusta meiltä ja muualta.

Jos uutiskirjeemme ei vielä tule sinulle sähköpostiisi, voit lukea sen tästä. Tilaaminen taas onnistuu verkkolomakkeen kautta täältä. Uutiskirjeemme ilmestyy 3-4 krt vuodessa.